Kom i kontakt

Kontakta oss

Seniorhantverkarna

Vi älskar
att hjälpa

Seniorhantverkarna  grundades 2013. Förutom regeringens förslag att inkludera tekniksupport i RUT-avdraget såg vi ett behov av en täckande leverantör av tjänster i hemmet. Affärsmodellen att förmedla kompetenta personer lokalt till behövande i samma ort är något som både du och vi har glädje av. Allt eftersom har vi rekryterat hantverkare med olika kunskap och kompetenser. Alla våra anställda utbildas och certifieras genom att genomgå kurs samt olika tester där vi bla går igenom kunskap, lämplighet, bemötande och serviceanda.   

Allt eftersom har vi utökat våra tjänster så att det möter efterfrågan från våra kunder. Det finns verkligen inget uppdrag som är för litet för oss.

Våra tjänster har blivit ett uppskattat inslag i hemmet hos människor som har behövt en hjälpande hand och då har vi bara varit ett telefonsamtal eller ett mejl bort.

Sju år efter att vi lanserat våra tjänster har vi utfört massor med  lyckade hembesök och kvalitetsmätningar ger oss det fantastiska kundomdömet 4,7 av 5. Det är något som vi verkligen är stolta över, men vår strävan och hunger för att bli ännu bättre finns alltid med oss.

Fråga om vad som helst.
När som helst.

Vi eftersträvar att ge dig ett svar senast kommande vardag.